Uw telefoon repareren

Telefoon reparatie winkel bergen op zoom

 

Volgens Timpson zijn er een aantal basisstappen die u moet nemen om uw telefoon te repareren.

1. Als je een iPhone hebt, misschien vijf minuten – een eenvoudig telefoontje naar je iPhone skies en je hemel zegt terug naar u, ja, het werkt, hartelijk dank voor uw oproep. Dan begrijp je dat je verbinding moet maken met je iPhone via iTunes om de reparatie te voltooien. Als je geen iTunes hebt, kun je het kopen in de iTunes store. Uw methode om de telefoon te repareren maakt niet uit, maar u moet er wel voor zorgen dat uw telefoon verbinding kan maken met iTunes als u van plan bent om deze iTunes-applicaties te gebruiken.

2. Zodra je kunt, sluit je je telefoon aan op je computer en verwijder je alle Apple-bestanden van het apparaat. iPhones hebben geen manier om bestanden te verwijderen, dus als je een papier of inkt plan voor je iPhone hebt, moet je waarschijnlijk gewoon iTunes gebruiken om al je bestanden te downloaden voordat je het apparaat opstuurt om te laten repareren.

3. Wacht tot de verbinding met de telefoon tot stand is gebracht. Als u een telefoongesprek voert wanneer u de telefoon verbindt, wacht dan tot het gesprek is beëindigd voordat u de telefoon belt.

4. Kies een goed ontvangstgebied voor een telefoon reparatiewerkplaats. Veel gebieden kunnen veroordelend zijn en u geen goed signaal geven. Als je geen winkel hebt die in de buurt is waar je bent, zou je een buurman kunnen vragen om hun winkel aan de overkant van de straat te zetten. Zelfs als uw winkel een blok verderop is, zal elke winkelmanager weten of hun winkel open is en op klanten wacht.

5. Controleer zorgvuldig of u geen statische of andere geluiden uit de telefoon hoort komen. Als u geen geluiden uit de telefoon hoort, werkt hij waarschijnlijk niet.

6. Controleer of u een lokaal telefoonnummer belt. Als de telefoon beslist niet lokaal is, probeer hem dan niet eens te bellen. Meestal hebben grote of kleine bedrijven hun eigen nummer dat ze uitzenden. U kunt het telefoonnummer googelen en een bericht achterlaten, maar bel niet.

7. Als u geen verbinding kunt maken, probeer dan een ander telefoonnummer. Als u met het tweede telefoonnummer wel verbinding kunt maken, probeer dan het nummer dat u de eerste keer hebt gebeld. Als het niet werkt, kunt u meerdere nummers proberen.

8. Als u met geen van de nummers verbinding kunt maken, hebt u waarschijnlijk een gebouwtelefoon zonder openbare telefooncel.

Als de telefoon buiten is, in een afgeschermd gebied, of buiten bereik, moet je niet bellen. Zet de telefoon gewoon op luidspreker of sms.

Als de bovenstaande stappen niet werken, kunt u uw mobiele telefoonmaatschappij bellen om te proberen het probleem op te lossen. Meestal kunt u dit doen via uw serviceprovider. Zij moeten een trouble ticket nummer hebben. Schrijf het op en geef het aan uw serviceprovider. Als je er niet uitkomt, bel dan je mobiele telefoon provider.

Repareer uw serviceplan. De meeste telefoonmaatschappijen en internetproviders zijn samen verantwoordelijk voor het oplossen van veelvoorkomende problemen met de telefoondienst. Als u uw telefoonmaatschappij belt en ze kunnen u niet helpen, ga dan direct naar uw planbeheerder. Meestal kunt u eenvoudige problemen oplossen, zoals ontbrekende ondersteuning, of zelfs besluiten uw verouderde plan op te zeggen.

 

LEES MEER : 

Telefoon reparatie winkel bergen op zoom 

Gsm reparatie bergen op zoom

Add a Comment

Your email address will not be published.