How to Test If You Want to Stay Organized

Als bedrijven georganiseerd willen blijven en willen voorkomen dat zij het slachtoffer worden van frauduleuze activiteiten en andere ongewenste gevolgen, moeten zij ervoor zorgen dat de verschillende organisatorische componenten met snelheid en zekerheid samenwerken. Het kopen en behouden van loyaliteit van werknemers is een belangrijk punt. Je weet nooit of iemand wint of verliest, dus waarom zou je er niet voor zorgen dat het bedrijf volledig objectief is en soepel functioneert. Er is een grote kans dat uw werknemers frauduleus of kwaadwillig handelen. U kunt diegenen opsporen die het dichtst bij de waarheid staan, omdat zij weigeren de waarheid te vertellen over hun ware gevoelens. Die situatie kan optimaal zijn voor het bedrijfsleven. Als u op zoek bent naar een perfecte partner, kunt u voldoen aan de eisen van mijn financiële planningssoftware.

Gebruik van geld

Een studie uitgevoerd door het Marketing Resource Center heeft duidelijk aangetoond dat witte leugendetectoren nuttig zijn. Het is moeilijk om het probleem in tekst uit te leggen en excuses te geven die niet met bewijzen kunnen worden gestaafd. Hetzelfde geldt voor verkopers. Zij moeten onrealistisch iets beloven als hun verkooprapport niet honderd procent juist is. De waarheid is dat de meesten van hen niet 100 procent gelijk kunnen hebben, maar er zijn fouten te vinden. Hoe corrigeert u deze fouten? Je moet investeren in onderzoek. De MRC-studie vermeldde zojuist dat degenen die snel de waarheid weten, niets uitgeven. Dit komt omdat zij niet hebben nagedacht over de consequenties.

Nu is de vraag hoe je kunt testen of deze witte leugens waar zijn? Dat kan heel eenvoudig zijn, al zouden veel medewerkers daar meteen anders over denken. Mijn aanpak is om een interne witte leugen inventarisatie te maken. De eerste stap is het stellen van een diagnose, wat kan door het MRC onderzoek. Er zijn versies van White Lightning software beschikbaar en een snelle download is alles wat nodig is om de software te activeren. Dit hulpmiddel kan de leugens automatisch opsporen nadat ze in de database zijn geregistreerd. Het is geen spyware maar een sterke uitnodiging om de waarheid achter de gedane beweringen te onderzoeken.

De leugen aanpakken

Het aanpakken van de leugen is ook een witte leugen inventarisatie taak als de werknemer zich bewust is van het feit dat hij of zij wordt getest. Om de leugen in te dammen en tot de waarheid te komen, moet de werknemer iets toegeven. Latere verklaringen van de werknemer wanneer ze worden opgenomen, zullen interessant zijn om te lezen. Dit zal helpen om de ware gevoelens van de werknemer over de verklaring te achterhalen.

Onsequenties

Wanneer de uitspraken in verband worden gebracht met een bepaalde gebeurtenis, kunnen de gevolgen worden opgesomd. Later zal het mogelijk zijn om de gevolgen van de uitspraken te achterhalen. Dit is waardevolle informatie voor het toekomstige managementproces van het bedrijf. Een gedegen onderzoek en analyse van de beschikbare feiten zal leiden tot belangrijke detials in het handelen van het bedrijf.

Add a Comment

Your email address will not be published.