Hoe kiest u de beste AV-ontvanger?

Professionele audio reparatie

Als u het voorrecht hebt om thuis of op het werk een stereo-ontvanger te bedienen, luister dan naar de pagina’s die de verschillen schetsen tussen getrouwe en professionele audio. We werken de pagina’s als volgt bij: fidelity vs. professionalisme, gain vs. kwaliteit, enz.

3. Consistentie- Geluidskwaliteit is transmissie van het grootste belang. Als het geluid glazig of wazig uit de stereo komt, dan is dat een groot probleem. Het is belangrijk de beste apparatuur te kiezen, en de programmeerbare ontvanger is het beste middel voor dit doel. Het is ook belangrijk te onthouden dat de programmeerbare ontvanger het storingsbestendige apparaat moet zijn, omdat RF de storingen met hoog vermogen aantrekt en blijft werken, zelfs in de frequenties precies waar dat niet zou moeten.

Daarom moet de voorkant, of de luisteraar, zo perfect mogelijk zijn en is het een goed idee om de stereo-ontvanger opnieuw te beluisteren. Op deze manier kunt u achtergrondlawaai vermijden of beperken en moet de ontvanger zich kunnen concentreren op de muziek.

Afgezien van de basiskenmerken van een programmeerbare ontvanger, zijn er nog verschillende andere basiskenmerken van een goede ontvanger. De basiskenmerken zijn zeer nauwkeurige digitale ingangen, digitale uitgangen, een basishoofdtelefoonaansluiting en een stekker voor een hoofdtelefoon.

Een goede universele afstandsbediening moet zonder ballast werken. Hij moet in staat zijn om een stevige “klik” te geven op een goed gebruikte manier. Daarnaast moet hij op verzoek een stevige “klik” kunnen geven, ongeacht het volume dat u gebruikt. Bovendien moet hij gevoelig zijn voor verschillende standen, en vooral het beste kanaalvolume en ook de beste synchronisatiemogelijkheden kunnen kiezen.

Een bijkomend kenmerk dat in de nieuwe programmeerbare functies is opgenomen, is de mogelijkheid deze te programmeren om op verzoek te verschijnen of te verdwijnen. Dit maakt de ontvanger geschikt voor gebruik onder uiteenlopende omstandigheden.

Test al uw nieuw aangekochte artikelen om er zeker van te zijn dat ze geprogrammeerd zijn volgens de hoogste normen. Als ze nog steeds niet werken, is het hoog tijd om ze terug te sturen naar de fabrikant. Er zijn ook enkele bijkomende vereisten die door de fabrikanten naar voren worden gebracht.

Degenen die aan dergelijke eisen moeten voldoen, kunnen online gaan en de informatie met betrekking tot programmeerbare eisen ophalen. Hun websites bevatten de meeste informatie over de producten en maken het ook mogelijk een vergelijking te maken tussen producten en prijzen.

Met behulp van dergelijke informatie kunt u uw producten immers van naderbij bekijken en ook de juiste keuze maken bij de aankoop van de artikelen.

Lees meer

Professionele audio reparatie

Add a Comment

Your email address will not be published.