Hoe je ICT te verbeteren,

Ict hulp

 

Als u ICT hulp wilt, bent u hier aan het juiste adres.

Wij bieden een breed scala aan IT Support diensten die gericht zijn op het onderhouden en verbeteren van uw ICT omgeving. Wij bieden exclusieve Exchange System Service, plus nog veel meer dat verschillende bedrijven kunnen bieden, zodat u kunt kiezen wat voor u werkt.

Hier volgen enkele tips voor het gebruik van onze diensten:

– Klik op het groene pijltje links onderaan het scherm.- De diensten die wij leveren zijn altijd 24/7.- In het menu aan de linkerkant, ziet u de kop ‘Copyright Infringement Notice’…. Geen zorgen, u kunt deze rubriek negeren.- Als u een bedrijf bent en u heeft Email Standard gebruikers in uw personeel, dan kunt u zich bij hen afmelden wanneer zij hun Watchung periode beëindigen.- Er is ook een abonnement op onze ‘Biological Technology’ dienst. Dit is een dienst waarbij we u maandelijks gezondheidsrapporten kunnen sturen… u moet er natuurlijk wel voor betalen.

U moet begrijpen dat u misschien kosten moet betalen om gebruik te kunnen maken van ALLE diensten die wij aanbieden.

Maar nu u lid bent en een rekening hebt, klikt u op de pijl aan de linkerkant, zodat u uw rekening kunt zien. Klik daarna op de ‘Rekeningen’ en vervolgens op de ‘Transacties’ link. Op de pagina ‘Transacties’ klikt u op de pijl die zegt ‘Transactietype’ en vervolgens klikt u onderaan de pagina op ‘deburring’.

Nu kunt u klikken op de link ‘Transactietype’ en vervolgens op de link ‘Transactie-redenen’. Klik op de link ‘Transactie opgaaf redenen’ om uw maandelijkse kosten te zien. U kunt deze kosten gewoon verwijderen, maar als u een zakelijke klant bent, wilt u misschien de kosten bekijken voordat u ze verwijdert.

Terug naar de pagina ‘Profiel bewerken’, klik op de link ‘Wijzigen’ onderaan aan de linkerkant.

Als u de cursor op de regel ‘uitvinder’ houdt, krijgt u een opsomming van de redenen waarom u het wachtwoord zou willen wijzigen.

nieuwsgierig als altijd, klikt u op de pijl en vervolgens op de knop met de tekst “Change” en dan wordt u gevraagd uw nieuwe wachtwoord in te voeren.

Klik op de knop “Ja” om te bevestigen dat u dit wilt doen.

Zodra u uw wachtwoord hebt opgeslagen, klikt u op de knop ‘Home’ op het scherm van uw router. Dit brengt u naar uw IP-adres. U kunt dit adres vinden op uw Gebruikers pagina… frons!

4. Uw ouderwetse aanpak van verandermanagement

Als u erin geslaagd bent om zogezegd bij de les te blijven, weet u dat dit een belangrijk kenmerk van uw router is. Als u het vergeet, kan dat een ramp zijn!

Het is belangrijk dat u de toelating van uw router onmiddellijk bijhoudt, en daarom hoeft u niet zuinig te zijn op deze kwestie. Natuurlijk zijn er manieren om de informatie bij te houden en op te vragen, en één daarvan is door gebruik te maken van logging.

 

LEES MEER : 

Computer hulp Utrecht 

Systeembeheerder Utrecht

Add a Comment

Your email address will not be published.