Gereviseerde Laptops

Gebruikte laptops

 

TellApart biedt refurbished laptops aan van verschillende fabrikanten. Enkele van de merken zijn Dell, E-mai, IBM, en Lenovo. Al deze merken hebben refurbished versies van hun laptops. Wat apart het verschil maakt is de uitgebreide gebruiks- of garantie die het merk biedt.

In de meeste gevallen worden refurbished laptops geleverd met opgewaardeerde hardware. Dit kan de harde schijf zijn, de geluidskaart, of andere componenten zoals de videokaart. De voordelen van deze upgrades kunnen variëren, afhankelijk van uw behoeften en voorkeuren.

Als u een refurbished laptop koopt, zult u misschien merken dat de prijs iets hoger ligt dan de refurbished versies van de fabrikant. Deze prijs is meestal te wijten aan het feit dat de fabrikant deze laptops niet meer produceert of levert. Andere redenen zijn dat ze moesten betalen om reclame te maken voor hun refurbished laptop assortiment.

Als u een refurbished laptop wilt kopen, moet u weten wat voor soort garanties de hardwaregedeelte van de winkel biedt. Garantie-informatie over de specifieke refurbished laptop kan ontbreken of ontbreken. Dit komt omdat refurbished laptops generieker zijn dan computers van de fabrikant van originele apparatuur, en de verschillende onderdelen die hier worden gebruikt zijn uitgezuiverd. Hierdoor kunnen individuele winkels handtekening (dragende) garanties aan hun klanten aanbieden.

U moet ook begrijpen welk soort softwarelicenties de winkel u aanbiedt. Als u handtekening (lager) software wordt aangeboden, moet u begrijpen wat deze inhoudt. Als u deze licentie niet begrijpt, zult u de software niet kunnen activeren en zult u geen software meer kunnen gebruiken.

Bovendien, moet u begrijpen wat krediet bescherming de winkel biedt. Als u een laptop kopen van een lager-profiel winkel, u misschien niet worden aangeboden dezelfde credit card aanbiedingen mentaliteit. Echter, als de winkel die u gaat heeft een reputatie voor dit soort diensten, moet u zich gerust voelen als hun praktijken zijn goed gedocumenteerd door de jaren heen.

Bij het zoeken naar de beste laptop winkels, moet u misschien bladeren door de buurt en zoeken op mond-tot-mondreclame ook. Kijk voor een winkel met een solide reputatie en een goede naam voor de klantenservice. Als u uw onderzoek hebt gedaan, zult u in staat om de beste laptop winkels die aan uw behoeften zal voldoen te vinden.

 

LEES MEER : 

Gebruikte laptops 

Tweedehands laptops

Add a Comment

Your email address will not be published.