De magie van ontwerp

Design bureau Eindhoven

 

Je ziet wat je wilt zien. Je zult mogelijkheden zien om te groeien. Wat ben je licht.”

Het is gratis en een introductie over hoe je je bedrijf kunt laten groeien. Iedereen is er geweest. Degenen die het advies “Dit is gratis” hebben opgevolgd, zullen een echte smaak van zelfbevestiging hebben, vooral als ze hun logo op hun mobiel gratis kunnen laten ontwerpen (zie het artikel “Website Marketing For Free”).

De magie van ontwerp

Design kan uw bedrijf echt helpen of schaden. Het moet een hulpmiddel zijn voor klanten, maar moet ook deel uitmaken van uw denken om uw merk te koesteren.

Alle succesvolle bedrijven hebben een zekere mate van design. Dit komt omdat onze bedrijven een manier zijn om onze gevoelens en krachtige verbindingen te communiceren. Branding is een deel van onze bedrijfsmentaliteit. Ik zeg niet dat ontwerpers zich volledig moeten bezighouden met beeld en grafisch ontwerp, maar ze moeten ervoor zorgen dat uw merk toegankelijk is.

Het gaat om de communicatie – de communicatie van gedachten, keuzes en gevoelens.

Laten we bijvoorbeeld eens kijken naar een teleurstelling die mogelijk onze reputatie kan schaden. Het model Saver bedrijf heeft al hun eieren in een mandje gedaan als het gaat om marketing van hun website. Toen ze reclame maakten voor de functies en voordelen van hun website beweerden ze “U wordt sneller, gemakkelijker en goedkoper gevonden wie heeft ooit gezegd dat het niet waar is”. Enter voormalige klant eindigt de aankoop van een $ 10.000 gereedschap en niet terug te keren omdat hij werd opgelicht.

Dit is net hetzelfde als mijn ervaring op het internet. Ik ben er zeker van dat er bedrijven zijn die producten verkopen die doen wat ze beweren. Maar er zijn er ook die niet zo eerlijk zijn. Ze liegen, ze misleiden en ze misleiden mensen. Met zulke mensen is het uit den boze. Deze mensen kosten u niet alleen geld, maar ook uw klanten. Ze schaden mogelijk uw bedrijf en uw bedrijfsreputatie.

Gebeurt elke dag.

Het goede nieuws is dus dat het mogelijk is om eerlijk te zijn, meer te leveren en uw bedrijf op de markt te brengen zonder misleidend te zijn. Het bewijs is wat u doet na de verkoop. Aan het eind van de dag vindt de verkoop nooit, ik herhaal, nooit plaats.

Design gaat over het opbouwen van een relatie. Zorg dragen voor mensen (bedrijven) na de verkoop is de manier om een lange termijn en winstgevend bedrijf op te bouwen.

Ontwerp Links, Visuele Metafoor, Visuele Informatieve Thesaurus

Inspireert uw bedrijf? Maakt uw bedrijf op een zinvolle en doelbewuste manier contact met uw klanten?

Ontwerp voor de mensen – Geef je aandacht en maak het navigatie makkelijk – ze kunnen je vinden.

Ontwerpen voor de zoekmachines – Optimalisatie is een wetenschap. Trucs – meer informatie.

Ontwerp voor de echte wereld – uw publiek is betrokken bij een echte en boeiende vorm van communicatie.

Ik laat het aan u over, maar ik hoop dat u al deze plaatsen vindt en leest en mijn zakelijke inzichten leert kennen – Begrijp me niet verkeerd – ik hou van mijn bedrijf, maar ik hou er ook van om Twitter te gebruiken en links te delen die ik tegenkom op andere blogs.

 

LEES MEER : 

Branding bureau Eindhoven

Add a Comment

Your email address will not be published.